Rólunk

Cégünk kiemelt fontosságú tevékenysége a honlapkészítés. A legegyszerűbb, pár oldalas bemutatkozó oldalaktól az összetett, nagy szakértelmet igénylő portálokig bármit megoldunk. Nem szeretnénk magunkat dícsérni, ha neked ennyi is elég, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot azonnal.

A honlapkészítés egy több lépcsős folyamat, ahol minden egyes lépcsőfok meglépéséhez megfelelő tudás szükséges. Lehet neked egy szépen kivitelezett oldalad, ha azonban annak szerkezete, optimalizálása nem megfelelő, nem éred el vele a célközönségedet és fölösleges pénzkidobás volt. Egy jól összehangolt tervezési folyamatnak kell megelőznie a készítést, amely megalapozza későbbi kivitelezés pontos folyamatait. Mi segítünk ebben, hogy minden szempontból megfelelő oldalt kapj.

Segítünk a megfelelő domain név és tárhely kiválasztásában is, hogy ne fizess többen annál, mint amennyit használsz. Ha nem vagy járatos ezen feladatok ügyintézésében, átvállaljuk tőled. Partnereink kínálatában mindenféle igényre találsz tárhelyet.

Miért válaszd a Chimera Creative Studiót?

Nem fogunk olyan álltalánosságokat mondani, hogy: "... mert olcsók vagyunk, precízen és rövid határidővel dolgozunk..." és a többi. Számunkra minden munka egyedi és ettől függ az ár és az elkészítés ideje, a precízség pedig nem plusz szolgáltatás, hanem alapvető elvárás a megrendelőktől. Ha munkáink minősége nem győz meg, akkor úgyse minket választasz.

  • A tökéletességre törekszünk, nem végzünk fél munkát.
  • Mindig a Te szempontodból nézzük a feladatot, hiszen az a fontos, hogy Te mit szeretnél.
  • Komplett szolgáltatást nyújtunk, a tervezéstől egészen a megvalósításig.
  • A tervezés elkezdése előtt alaposan kifaggatunk, hogy pontosítsuk mire is van szükséged.
  • Az elképzeléseket egy dokumentumban gyűjtjük, ez alapján készítjük majd el az oldalt. Ami az anyagban van, csak az kerül megvalósításra.
  • Ha menetközben új dolgok jutnak az eszedbe, azt megbeszéljük és lehetőség szerint beépítjük.
  • Egyedi grafikát készítünk, nem használunk megvásárolható sablonokat.
  • Elkészült oldalainkhoz képekkel illusztrált használati utasítást adunk, mert nem várjuk el tőled, hogy kezelői szinten járatos legyél a tartalomkezelő rendszerek használatában.
  • A munka elvégzése után is elérhetőek maradunk, bármikor írhatsz nekünk, ha valahol problémát észlelsz oldalad használata során.