Honlap készítés

Figyelem kis- és középvállalkozók! Tudjátok, hogy melyik a legolcsóbb hirdetési forma, amivel reklámozhatjátok magatokat? Ha egy modern weboldalra gondoltál, eltaláltad. Neked miért nincs még?

Ennél olcsóbb megoldást nem fogsz találni, hogy cégedet, vállalkozásodat ismertté tedd. Ne égesd magad ingyenes megoldásokkal, ha az üzleti életben komolyak a céljaid, akkor áldozz rá!

Kezdő vállalkozóként én is hasonló cipőben jártam, elég kezdetleges volt a weboldalam, amivel nem tudtam meggyőző képet sugározni látogatóim felé. Több, mint 10 éve foglalkozom már honlap készítéssel, ez idő alatt elég tapasztalatot szereztem, hogy segíteni tudjak másoknak webes arculatuk kialakításában, illetve a kezdeti hibás lépések (majd én megcsinálom, nem lehet ez olyan nehéz…) elkerüléséhez, amivel sok időt és pénzt spórolhattok meg.

Sose késő fejlődni, vevőkre, ügyfelekre mindig szükség van, ehhez elengedhetetlen, hogy modern weboldalad legyen. Nem tudsz minden látogatóddal külön beszélni, ezért az oldaladdal kell őket meggyőznöd, hogy a Te szolgáltatásodat válasszák vagy termékeidet vegyék meg. Egy modern weboldal rengeteg olyan összetevővel rendelkezik, ami elvégzi helyetted a „piszkos munkát” és futószalagon hozza az ügyfeleket.

Honlapot sokat tudnak készíteni, de neked minőségi weboldalra van szükséged, különben csak egy leszel a sok közül, nem fogsz kiemelkedni versenytársaid közül. A vásárlókat meg kell győzni, le kell taglózni, ki kell váltani belőlük a „wáó” érzést, hogy ne keresgéljenek tovább, megtalálták, amire szükségük van… Téged. Az elégedett ügyfélnél, csak a még több elégedett ügyfél jobb, ha meggyőző a weboldalad, akkor pedig jönni fognak a látogatók és a Te termékeid, szolgáltatásaid kellenek majd nekik.

Megmutatom neked, hogy miben tudok segíteni!

Modern, egyszerű felépítésű weboldalra van szükséged?

Vagy komplett webshopra mindenféle kényelmi funkcióval?

Esetleg új megjelenést szeretnél céged számára?

Képzeld el,

hogy egyre több látogatód/vevőd lesz,

mert új weboldaladdal sikerül meggyőznöd őket,

hogy Téged kerestek, a Te terméked vagy szolgáltatásod kell nekik.

Eddig elképzelhetetlen szintre kúszik fel online értékesítésed, nem is

gondoltad volna, hogy egy minőségi weboldal ilyen sokat számít!

Egy új weboldallal együtt ezeket biztosan megkapod:

 • új, modern megjelenés egyedi grafikával
 • egyszerű működés
 • könnyű kezelhetőség
 • moduláris felépítés, későbbi bővíthetőség
 • mindenféle mobil eszközön optimalizált megjelenés
 • termékek, szolgáltatások szemléletes bemutatása
 • egyszerű, pár kattintásos értékesítés
 • tetszőleges kialakítású űrlapok létrehozása

Az előnyök ennél sokkal széleskörűebbek, de ha csak ennyi lenne, már az is elegendő érv lenne egy új weboldal mellett!

Ajánlatunk, hogy minél előbb egy modern weboldalad lehessen!

Céges bemutatkozó weboldal a legfontosabb oldalakkal és funkciókkal (Bemutatkozás, Termékek, Szolgáltatások, Referenciák, Galéria, Ajánlatkérés, Elérhetőségek stb.).

Egyszerű tartalomkezelés komplett adminisztrációs felülettel, a betanuláshoz képekkel illusztrált használati utasítással.

A weboldalhoz egyedi grafikát készítünk, soha nem használunk sablonokat!

Mit adunk mindezek mellé? Na, lássuk…

 • ingyenes weboldal karbantartást (support) fél évig, a cms rendszer moduljainak frissítését,
 • komplett weboldal megrendelése esetén 20%-os kedvezményt a grafikai tervezés díjából,
 • ha van facebook oldalad is, akkor ahhoz ingyen készítünk neked egy weboldaladhoz passzoló megjelenést,
 • ingyenes tartalomfeltöltést a weboldal indulása előtt,
 • díjmentes alapszintű keresőoptimalizálást,
 • regisztráljuk weboldalad a legnépszerűbb statisztikai rendszerben, hogy igénybe tudd venni a Google Analytics szolgáltatásait is.

Egy weboldal elkészítésének árát főleg a grafikai és szerkezeti felépítés befolyásolja, ezért hozzávetőleges árakat tudunk csak adni.

Egyszerű céges bemutatkozó weboldal:

90.000 – 150.000 Ft

Tartalomkezelő rendszerrel, adminisztrációs felülettel, egyedi megjelenéssel.

A legfontosabb oldalakkal és funkciókkal (Bemutatkozás, Termékek, Szolgáltatások, Referenciák, Galéria, Ajánlatkérés, Elérhetőségek stb.).

Összetett céges weboldal:

150.000 – 200.000 Ft

Tartalomkezelő rendszerrel, adminisztrációs felülettel, egyedi megjelenéssel.

A legfontosabb oldalakkal (Bemutatkozás, Termékek, Szolgáltatások, Referenciák, Galéria, Ajánlatkérés, Elérhetőségek stb.) és funkciókkal (többnyelvű lehetőség, egyedi tartalomtípusok, kategória kezelés, social media gombok (Facebook, Google+, Twitter stb.).

Az árak tájékoztató jellegűek, a pontos igények felmérése után tudjuk csak véglegesíteni!

Ha nincs modern weboldalad, akkor nem habozhatsz tovább, azonnal lépned kell! Ne hagyd, hogy versenytársaid arassák le azt, amit Te is megtehetnél! Bónuszaink se tartanak örökké, ezért ne halogasd a döntésed, de legfőképp magad miatt ne tedd, ha tevékenységedhez szükség van egy jó weboldalra, rendeld meg azonnal!

Komoly cégek ma már nevüket adják elkészült munkáikhoz, garantálják annak hosszú távú működését. Mi csak olyat ígérünk meg, amit be is tudunk tartani.

Garantáljuk, hogy:

Az elkészült weboldalakat mindig a legújabb technológiák felhasználásával készítjük el.

A keresőoptimalizálás minden weboldal számára fontos, ezért is végezzük el neked ingyen az alapszintű beállításokat. Igény esetén SEO kampányok levezetésében is tudunk neked megfelelő partner céget ajánlani (Mi nem SEO-zunk, mindenki csinálja azt, amihez ért!).

A weboldalak minden esetben az elkészült grafikai tervek alapján épülnek fel, azt fogod látni éles körülmények között, amit elfogadtál a grafikai tervezés során.

Az általunk készített weboldalak bármikor bővíthetőek, bármi új ötleted támad vagy csak módosítani szeretnél valamit, biztosan megoldható lesz.

Ha 2 éven belül komolyabb átalakítást vagy bővítést tervezel és minket bízol meg vele, 20% kedvezményt adunk költségeidből.

Munkanapokon bármikor elérhetőek vagyunk, keress minket bármilyen ügyben.

Add meg adataidat, ne maradj le erről a remek ajánlatról!

Ha most nem rendeled meg a honlap készítés szolgáltatásunkat, lehet, hogy legközelebb már nem lesz rá lehetőséged, semmi sem tart örökké, így a Mi ajánlatunk se!

Ha megrendeled a honlap készítési ajánlatunkat, akkor hamarosan Tied lehet egy modern weboldal, amivel nem kell majd szégyenkezned az ügyfeleid előtt, sőt, sokkal egyszerűbben fogod tudni értékesíteni termékeidet vagy szolgáltatásaidat.