Ajándéktárgy készítés

Valami egyedi ajándékot keresel? Akkor Téged is vár a hasznos ajándék webáruház!

2018 májusában megnyitott "boltunk", ahol ajándéktárgyakat forgalmazunk. Webshopunk kezdetben mindössze két termékkategóriával rendelkezett, induláskor fényképes faliórákat és bakelit órákat találhattatok oldalunkon, mostanra ezen termékek együttes száma már valahol 1000 körül jár. Mások álltal is dícsért kategória menünknek hála (bakelit órák esetén 13 fő kategória, fényképes óráknál 8 található az oldalon) pár kattintással könnyedén megtalálható a kereset termék oldalunkon, természetesen egy remek kereső is rendelkezésre áll ehhez... :)

2019 nyarán debütáltak egyedi bögréink, pár hónapon keresztül ezek voltak a fő fejlesztések középpontjában, ennek eredményeként mostanra már 10 kategória majd 300 bögréje közül válogathatnak vásárlóink.

Minden termékünk teljesen egyedi, mi ezt az irányt szeretnénk követni. Próbálunk egyedi kollekciókat létrehozni, témák köré csoportosítani termékeinket, ezért ne keseredj el, ha nem találsz valamit az oldalon, hiszen folyamatosan készülnek az újabbnál újabb ajándékok.

Miket tervezünk még? Nos ezen kategóriák kiléte egyenlőre legyen meglepetés, a lényeg, hogy csak olyan termékeket szeretnénk forgalmazni, amiben benne van az alkotás, az egyediség, hogy a nálunk vásárolt ajándékok valóban hasznosak legyenek számotokra.

További részletekért és természetesen egy kis shoppingolás érdekében látogass el oldalunkra, amit a hasznosajandek.hu címen találsz meg!

Egy kis ízelitő... :)

 

 

 

 

 

Közel sincs még vége, ennél jóval több kategóriát találtok a webshopban, nézzétek meg gyorsan... :)

https://hasznosajandek.hu/